Wednesday, May 26, 2010

The wedding is a couple of days more, rase semak je duduk rumah. Macam semua tak kena, serabut, pissed off, menyampah pun ada. Dah lah klinik asek call je. I was supposed to have my medical checkup last friday, tapi tak pergi. heh. Anyway baru pegi tadi, i looked around d waiting hall ternampak lah misi poliklinik tu ade 10s. Some of it are "Salam, Senyum, Sopan". Tak pun! Muka masing2 macam tak puas hati kerja je, hm, lebih baik takpayah kerja. Dah la procedure dia pun aku tak paham kena letak buku dalam bakul tapi yang aku sampai dulu tak pula di panggil2. yang datang kemudian pula di attend dulu, cibai ke tak cibai. I spent about 2friggin hours at the clinic dengan muka orang2 yang masam mesut, tak tahu lah ape masalahnya.

Anyway hari ni sgt memenatkan. Macam biasa aku mmg bangun lambat. melayan Danish tido semalam at 2am. Forced to watch 'A Bugs Life" 2 kali. pfftt, mata mmg dah ngantuk tahap gaban punya. Nasib lah Mama Sayang sgt kat awak Danish. Hish. Then, buat ape2 kerja yang patut. blah blah blah. okay tak nak sebut apa yang aku buat nanti orang kate berkira pula. Hm. TAPI SUMPAH PENAT. Kenduri sambut menanntu Abg Ezat tak lama lagi. adoi, semak! To be honest, I hate weddings, I hate pasar malam, I hate wherever yang ramai orang. SEMAK. okay, I know I'm x fun tp serious kalau ade wedding nak attend janganlah nak ajak aku, except klau yang rapat lah mestilah wajib pegi. heh. Tadi orang2 dah start pasang khemah, then dapur dah pack dgn brg2 nak masak, kat luar dah psang pelamin. Kereta dah kena park jauh2. huh.

Tak suka nya perasaan nii. I get soo mad easily tau. kdg2 kalau ade je tak puas hati mesti blah but I manage to distract myself into doing sth else. Macam tadi, adelah situation that happened yang sgt menyemakkan. Then terus sapu rumah. Ceh, bukan nak katelah aku ni rajin tapi takdelah aku nak melenting mengamuk ke ape kan. Nasiblah cutiepie aku ade. U always pun a smile on my face danish, Mama's little hero ♥ Tengok muka orang lain rase benci tapi pandang dia seeejjukkk jee. heheh. Okay, next.

Tak sabar nak pegi birthday Wany Wonka yang femes tu. ahah. femes ke? Dress tak jumpa lagi, nak cari online takut sampai2 tak berkenan pula. Plus, yas pun tak bagi katenya nak ajak pegi shopping, ye ke bee? ahaha. He said it's too early. Dah excited sgt nak buat macamana. He's such a dear nowadays, nak pegi makan itu ini semua dia bawak. Cuma mintak BB je kena tunggu result. Ceit. Speaking of results, dgr2 result keluar 10th of June. Gosh, lupa terus pasal tu. Hm, mesti pointer jatuh :'( Hopefully not, kalau pointer sama pun okelah kan, tapi berharap yang lebih baik lah, insyaallah.

p/s: Nuralwani Bt Zulhaini. I Miss You Too Pumbaa ♥

xoxo

1 comment:

  1. femes ke? ceh tak sefemes kau lah kan, i know im excited to for the dinnner and the after party :P

    ReplyDelete