Tuesday, May 18, 2010

There's nothing interesting to type about actually, just some pictures I love to post them. Trying to find a new dress for Wany's Birthday can't wait to be there on your special day b. Can't wait to finish all the salmon that you've ordered. bahahhaa. I'm trying to control my feelings of not getting too emotional about things. Well, that's maybe cos i'm preggy & all but ugh I hate it. Even the slightest thing can make me cry, pathetic I know. I can get too happy one minute, and can be verrrryyy emotional the next. hahaha, macam orang gila dah ni. Bee pun cakap I am creepy! Hahahaha. What to do baby, can't help it! =) He's so nice nowadays, bringing me to d places I wanna eat except sushi lah, sbb dia pun tak suka makan kat situ. Jadi Kenalah tunggu outing dengan Wany Wonka barruuulah dapat makan sushi. hm.

Suddenly I realize, dah middle of May, hadoi June nak sampai pula roadtax nak renew. I have loads of JPJ debts to pay!! Tu lah pengajarannya krn tidak mempunyai lesen memandu. YES, saya mmg tak ada LESEN MEMANDU. heh. But I will soon. this month tak boleh lah sbb maybe habis round rm300 utk saman je. Ade 3 kot! stupid JPJ buat roadblock jalan nak masuk kolej, damnit! dah lah first day of semester baru. cipet. Lesen pulak dah mahal, babi ah. urghhh.

Wedding Abg Ezat Is d end of this month. adoi semak, sumpah I hate weddings or any crowded places. Nanti panas then ramai orang then sesak. ugh. But congratulations Anyway=) Present tak beli lagi, nak beli ape pun tak tau. Present Wany lagi, tapi itu boleh ditangguhkan oleh kerana aku punya yang dah BELATED pun tak dpt lagi. haha, kalau kau bace ni wany, MMG AKU BERKIRA! haahahhah IDC I WANT MINE FIRST! :8) Mama is retiring soon. tak tahan keje, macam tak berbaloi. Kesian juga tgk Mama, balik pagi2 kadang2 tak cukup tido buat paperwork. takpe nanti boleh jaga cucu2 Mama nanti :) Jimat duit nak pegi hantar babysitter, alhamdulillah. Haha. Papepun I will always be there for U Mama, I owe U alot. Now it's time for me to give back. I love U ♥

No comments:

Post a Comment