Thursday, May 20, 2010

Stay Away From Me

I don't care if people wants to say I'm arrogant, smug ke ape benda I dont really care. Aku tak kesah kalau orang2 yang pernah kenal aku suatu ketika dahulu mengatakan bahawa aku ni lupa member ke all those kinds of shit. To me I don't really have people yang aku betul2 can call friends. Korang nak kate pathetic ke aku tak kesah. Cos I prefer not to have many friends. See, I had the worst years living in Kuantan. Bukannya aku cerewet sebab dari SJ ke Kuantan, no. Tapi orang2 yang aku kenal semua perangai macam haram jadah, ugh benci gila ah.

I tried fitting in, be friendly and I mean aku ni betul2 baik tahap gaban ah kan. Kau susah macamana pun, aku bukan kesah. Nak tolong lagi adelah. I'm not here to tell what a sad life I'm living. Tak, cuma I learned from those shits that happened. Kalau aku tak tegur kau, atau buat2 tak ingat kau, don't blame me. Kau pikir balik ape yang kau dah buat kat aku dulu. Okay? Terasa nak post benda ni sebab recently adelah minah ni add aku kat FB, kawan lama mmg bestfriend gila ah dulu, Anyway, sth happened adelah dia buat taik dengan aku. Orang kampung biasalah kutuk mengutuk, fitnah menfitnah ni. Asek Buzz aku kat Im kau ingat aku nak layan? Mmg tak ah kan. huh *ceh berlagaknya. hantar msg kat aku, kate aku sombong sbb ada kwn2 baru. Hm MMG sbb tgklah what happened with you, tak pernah call aku (which bukan aku mengharap, aku dah lupakan kau pun) and then misscall suro call balik lepas tu mintak topup. ape kau ingat aku ni siapa, banker kau? Eee bencinya aku kat kau.
Hidup aku sudah cukup sempurna dgn ketiadaan kau. Jangan muncul kembali! TIDAK!!
GO AWAY!

No comments:

Post a Comment