Tuesday, May 18, 2010

Stuck

Can't Wait to move in back into my own room. Currently I'm in d back room where it was supposed to be my inlaws room. Then, since there's a wedding & nak buat bilik pengantin I have to move kat belakang. Anyway both wedding hampir selesai tinggal just Ezat's. By d end of the month i'll have my pretty room back again. Now I'm just imagining the room with my decorations and nak pasang aircond then2 with d baby coming. I'll have to prepare everything. Awwww sukanya! Just can't wait.

Cuti sem ni bosan juga duduk rumah. Asek berangan nak pegi holiday je. How i wish I AM RICH! Kereta pula bee bawak pegi kerja. Hm. Gatal je kaki ni nak berjalan sana sini. Nak jugak sekali sekala bring Danish to d zoo, or d playground, mana2 jelah kan. He's getting older & he shud explore. Tapi nak kate tak bawak keluar tu mmg jarang sekali lah. Cos everytime I kua mmg bawak dia except when I need to do sth lah. But still , he goes out but I want to bring him somewhere exciting. Macam pegi waterpark ke. sini pun alahai jauh pula dekat gambang tu, dah la expensive gila, macam tak worth it. Kau ingat tu Sunway Lagoon? kalau banyak attractions lain lah sikit. Hish.

Kuantan ni weekends je penuh. Cari parking pun sampai bergaduh2. Taktau lah ape yang ade kat ECM tu padahal sama je kot! Bosan betul. I just wanna get out of Kuantan, tak sabar betul nak grad ni. I'll try to find a decent job somewhere out of Kuantan, get a proper school for danish to go to. THEN, i'll be HAPPY! Kuantan ni pegi memana pun muka sama je. Muka yang I hate to see pun mesti akan terserempak juga. Haih -.-"

No comments:

Post a Comment