Sunday, July 11, 2010




Wednesday, June 16, 2010

12th June 2010

Recently I attended Wany's birthday celebration kat Laundry Bar. Of course lah aku pegi dah nama bff kan & Yas sanggup amek cuti okay. I love U Pumbaa & always will! Happy Birthday Sayang!

Ni last minute pressy that me & Yas bought on that day.




Later gerak pegi zouk & we all really had fun. Wany asek risau how was I doing. Haha I'm a strong woman Wany don't worry. I enjoyed my day, sebab dapat kenal kan Bee dengan kawan2 lama. Ina, Mia I missed U ALOT!

Wednesday, May 26, 2010








Loves ♥
The wedding is a couple of days more, rase semak je duduk rumah. Macam semua tak kena, serabut, pissed off, menyampah pun ada. Dah lah klinik asek call je. I was supposed to have my medical checkup last friday, tapi tak pergi. heh. Anyway baru pegi tadi, i looked around d waiting hall ternampak lah misi poliklinik tu ade 10s. Some of it are "Salam, Senyum, Sopan". Tak pun! Muka masing2 macam tak puas hati kerja je, hm, lebih baik takpayah kerja. Dah la procedure dia pun aku tak paham kena letak buku dalam bakul tapi yang aku sampai dulu tak pula di panggil2. yang datang kemudian pula di attend dulu, cibai ke tak cibai. I spent about 2friggin hours at the clinic dengan muka orang2 yang masam mesut, tak tahu lah ape masalahnya.

Anyway hari ni sgt memenatkan. Macam biasa aku mmg bangun lambat. melayan Danish tido semalam at 2am. Forced to watch 'A Bugs Life" 2 kali. pfftt, mata mmg dah ngantuk tahap gaban punya. Nasib lah Mama Sayang sgt kat awak Danish. Hish. Then, buat ape2 kerja yang patut. blah blah blah. okay tak nak sebut apa yang aku buat nanti orang kate berkira pula. Hm. TAPI SUMPAH PENAT. Kenduri sambut menanntu Abg Ezat tak lama lagi. adoi, semak! To be honest, I hate weddings, I hate pasar malam, I hate wherever yang ramai orang. SEMAK. okay, I know I'm x fun tp serious kalau ade wedding nak attend janganlah nak ajak aku, except klau yang rapat lah mestilah wajib pegi. heh. Tadi orang2 dah start pasang khemah, then dapur dah pack dgn brg2 nak masak, kat luar dah psang pelamin. Kereta dah kena park jauh2. huh.

Tak suka nya perasaan nii. I get soo mad easily tau. kdg2 kalau ade je tak puas hati mesti blah but I manage to distract myself into doing sth else. Macam tadi, adelah situation that happened yang sgt menyemakkan. Then terus sapu rumah. Ceh, bukan nak katelah aku ni rajin tapi takdelah aku nak melenting mengamuk ke ape kan. Nasiblah cutiepie aku ade. U always pun a smile on my face danish, Mama's little hero ♥ Tengok muka orang lain rase benci tapi pandang dia seeejjukkk jee. heheh. Okay, next.

Tak sabar nak pegi birthday Wany Wonka yang femes tu. ahah. femes ke? Dress tak jumpa lagi, nak cari online takut sampai2 tak berkenan pula. Plus, yas pun tak bagi katenya nak ajak pegi shopping, ye ke bee? ahaha. He said it's too early. Dah excited sgt nak buat macamana. He's such a dear nowadays, nak pegi makan itu ini semua dia bawak. Cuma mintak BB je kena tunggu result. Ceit. Speaking of results, dgr2 result keluar 10th of June. Gosh, lupa terus pasal tu. Hm, mesti pointer jatuh :'( Hopefully not, kalau pointer sama pun okelah kan, tapi berharap yang lebih baik lah, insyaallah.

p/s: Nuralwani Bt Zulhaini. I Miss You Too Pumbaa ♥

xoxo

Monday, May 24, 2010

Semalam asek sebut nak makan itu ini. Memula nak donuts, confirm ECM weekend mesti pack gila. Then terasa nak makan choc cake n hot chocolate pula. Mama brought me to Secret recipe
♥ Sygggg Mama!

So, I ordered a slice of chocolate mud cake.
Tapi tak sempat amek gambar cos danish finished it off!
Comot nya anak Mama niiiiii:)


Look at Danish's face after finishing d cake. Grrr


Comel kan!
Suka nya kena pamper macam nii.. heh.

Friday, May 21, 2010

chocoholic



My Bestfriend, For Now :)

Thursday, May 20, 2010

Stay Away From Me

I don't care if people wants to say I'm arrogant, smug ke ape benda I dont really care. Aku tak kesah kalau orang2 yang pernah kenal aku suatu ketika dahulu mengatakan bahawa aku ni lupa member ke all those kinds of shit. To me I don't really have people yang aku betul2 can call friends. Korang nak kate pathetic ke aku tak kesah. Cos I prefer not to have many friends. See, I had the worst years living in Kuantan. Bukannya aku cerewet sebab dari SJ ke Kuantan, no. Tapi orang2 yang aku kenal semua perangai macam haram jadah, ugh benci gila ah.

I tried fitting in, be friendly and I mean aku ni betul2 baik tahap gaban ah kan. Kau susah macamana pun, aku bukan kesah. Nak tolong lagi adelah. I'm not here to tell what a sad life I'm living. Tak, cuma I learned from those shits that happened. Kalau aku tak tegur kau, atau buat2 tak ingat kau, don't blame me. Kau pikir balik ape yang kau dah buat kat aku dulu. Okay? Terasa nak post benda ni sebab recently adelah minah ni add aku kat FB, kawan lama mmg bestfriend gila ah dulu, Anyway, sth happened adelah dia buat taik dengan aku. Orang kampung biasalah kutuk mengutuk, fitnah menfitnah ni. Asek Buzz aku kat Im kau ingat aku nak layan? Mmg tak ah kan. huh *ceh berlagaknya. hantar msg kat aku, kate aku sombong sbb ada kwn2 baru. Hm MMG sbb tgklah what happened with you, tak pernah call aku (which bukan aku mengharap, aku dah lupakan kau pun) and then misscall suro call balik lepas tu mintak topup. ape kau ingat aku ni siapa, banker kau? Eee bencinya aku kat kau.
Hidup aku sudah cukup sempurna dgn ketiadaan kau. Jangan muncul kembali! TIDAK!!
GO AWAY!

Wednesday, May 19, 2010

What Do U Want From Me?